O Daryogi

Vadba je usmerjena tako, da se aktivira mišice in se varuje sklepe, asane se izvaja na način, da se hrbtenico oživlja in medvretenčne ploščice dobijo še več prostora, proces staranja se obrača v smer pomlajevanja telesa, pripomočki pa delajo vadbo še prijetnejšo in razburljivejšo.

Na vadbah povezujemo telo z umom in se ekstra zabavamo. Naša joga ni samo telovadba in brezčutno razmigavanje.
Ukvarjamo se sicer z asanami, a asane so zgolj zunanja forma, ki je kot prevozno sredstvo, ki nas popelje v bogate notranje dimenzije.

Natančna navodila, ki jih v asanah predlagamo svojim mišicam, nas pripravijo do tega,
da um neha tavati vseprek, ampak pride globoko v telo, v pristne občutke, ki so samo naši in se srečamo s svojo globino, s svojim širnim notranjem vesoljem. Le tam lahko najdemo naše najgloblje vrednote in cilje. Vadimo v samoopazovanju in koncentraciji pozornosti. Sprejemamo svojo pristnost. Sprejemamo svojo temo, svoje najgloblje strahove in dvome. S sprejemanjem izničimo njihovo moč.

Ko nadzorujemo svoje telo, se lahko tudi dvignemo nad naše spontane misli, se jih zavemo in jih preusmerimo v želeno smer. Vsak zase si izbere cilj, ob kateremu mu zaigra v duši in redno osredotočamo svojo pozornost na stvari, dogodke in resničnosti, ki so v vibraciji našega cilja. Naučimo se redno misli obračati k želenemu cilju. Med meditacijo na različne načine preigravamo dogajanje, kjer je nas cilj že dosežen. Ko imamo pred seboj navdihujoč cilj, nas preveva življenjska moč, ob kateri se veselimo življenja, smo dejavni, ustvarjalni in zlahka uresničimo svojo voljo. Dobimo sposobnost, da dosežemo stvari, o katerih si prej še sanjati nismo upali. Naša vadba ne postane samo redna tedenska vadba telesa, ampak svetilnik, ki nam razsvetljuje pot in kaže, kam usmerjati svoja jadra v poslovnem in osebnem življenju, da postanemo/ostanemo osebno izpopolnjeni in srečni.

Pri nas se ne primerjamo, ne tekmujemo, ustvarjamo varen prostor, kjer boš lahko odkrival/a svojo notranjo moč.