O meni

Po opravljenem učiteljskem tečaju Suryashakti joge v letu 2013 sem se med 2010 in 2016 usposabljala preko 400 učnih ur za učitelja po Iyengar metodi pri številnih mednarodnih učiteljih kot so Margareta Eckl, Michael Forbes, Kevin Gardiner, Erika Repassy, Joan White, Laurie Blakeney, Sheila Haswell, Vladimir Jandov, Clive Farrelly, Manouso Manos in Bobby Clennel.

Jogo prakticiram že preko 20 let in je sestavni del mojega življenja. Brez joge ne bi bila tako uspešna študentka, nato uslužbenka, raziskovalka in podjetnica, predvsem pa mama dveh čudovitih sinov. Vsakič, ko je joga blazina pod menoj .... po nekaj minutah vadbe pride navdih, uvid, nove ideje, pa tudi miren dih in jasno občutenje telesnega in trenutnega čustvenega stanja. Dober stik s seboj in svojimi čustvi mi je osnova za prepoznavanje svojih potreb in avtentično komunikacijo z drugimi.

Joga mi je kot mentorica in največja podpornica. 'If you fall, I'll be there' dobesedno velja za mojo sprejemajočo joga blazino, ki me vedno blagohotno sprejme in dvigne.

V veselje mi je, da lahko že sedemnajsto leto delim z vami tisto, kar me opolnomočuje in mi je dragoceno.

Vaše zahvale in pričevanja mi vlivajo še dodatno moč, da širim to, kar pomaga meni, tudi na Vas.

Namaste, Vaša Darja